Opozorilo

GSR1 - zamenjana oprema

Spoštovani,


danes sta bila na stalni postaji Ljubljana (GSR1) zamenjana GNSS-sprejemnik in GNSS-antena . Nov sprejemnik je Leica GR10, antena pa Leica AR20. Vse spremembe so bile zavedene v log datoteki, ki je na voljo na spletni strani www.gu-signal.si/log.

Tags: 

GSR1 - kratkotrajni izpad

Spoštovani,Danes, 24. 9. 2020 po 17h bo zaradi menjave opreme prišlo do kratkotrajnega izpada stalne postaje Ljubljana (GSR1). VRS storitve ne tem območju bodo še vedno delovale.Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo.

Tags: 

CELJ - menjava opreme

Spoštovani,


obveščamo vas, da sta bila na stalni postaji Celje (CELJ) zamenjana sprejemnik in antena GNSS. Nov sprejemnik je Leica GR30, antena pa Leica AR20. Vse spremembe so zavedene v log datoteki, ki je objavljena na spletnih straneh omrežja SIGNAL na naslovu: www.gu-signal.si/log.

Tags: 

MARI - menjava opreme

Spoštovani,


obveščamo vas, da sta bila na stalni postaji Maribor (MRBR) zamenjana sprejemnik in antena GNSS. Nov sprejemnik je Leica GR30, antena pa Leica AR20. Vse spremembe so zavedene v log datoteki, ki je objavljena na spletnih straneh omrežja SIGNAL na naslovu: www.gu-signal.si/log.

Tags: 

LEND, PTUJ ponovno delujeta

Spoštovani,

napaka v centru Službe za GNSS je odpravljena. Stalni postaji Lendava (LEND) in Ptuj (PTUJ) ponovno normalno delujeta.

Tags: 

LEND, PTUJ - zamenjava GNSS opreme

Spoštovani,


obveščamo vas, da je bila v sredo, 24. 6. 2020 na postajah Lendava (LEND) in Ptuj (PTUJ) zamenjana GNSS sprejemnik in antena. Nov sprejemnik je Leica GR30, antena pa Leica AR20.


Vse spremembe so zavedene v log datotekah postaj na www.gu-signal.si/log.

Tags: 

LEND, PTUJ - ne delujeta

Spoštovani,

zaradi napake v centru Službe za GNSS sta do nadaljnega nedosegljivi postaji Lendava (LEND) in Ptuj (PTUJ). Ko bosta postaji zopet dosegljivi vas obvestimo.

Za morebitne težave se opravičujemo.

Tags: 

LEND, PTUJ - kratkotrajna prekinitev

Jutri, 24. 6. 2020 bo zaradi zamenjave GNSS opreme na stalnih postajah Lendava (LEND) in Ptuj (PTUJ) prišlo do kratkotrajne prekinitve povezave. Mrežne storitve na tem območju bodo še vedno delovale.

Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo.

Tags: 

ILIB nov sprejemnik in antena

Spoštovani,

danes sta bila na stalni postaji Ilirska Bistrica (ILIB) nameščen nov sprejemnik GNSS, Trimble Alloy, z anteno Trimble Zephyr Geodetic 3 wRadome. Sprememba je bila zavedena v novi log datoteki postaje.

http://www.gu-signal.si/sites/default/files/ILIB_20200618.log

Tags: 

Nedelovanje omrežja SIGNAL v torek, 2.6.2020 popoldne

Spoštovani,


obveščamo vas, da so ponedeljkova dela na električnem omrežju stavbe, kjer je lociran center Službe za GNSS, prestavljena na torek, 2. 6. 2020 od predvidoma 17h do 21h. V tem času bo omrežje SIGNAL nedosegljivo, ne bodo delovale ne storitve v realnem času, prav tako naknadno ne bo na voljo RINEX podatkov.


Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo.

Tags: 

Pages

Subscribe to Opozorilo