Opozorilo

LEND, PTUJ ponovno delujeta

Spoštovani,

napaka v centru Službe za GNSS je odpravljena. Stalni postaji Lendava (LEND) in Ptuj (PTUJ) ponovno normalno delujeta.

Tags: 

LEND, PTUJ - zamenjava GNSS opreme

Spoštovani,


obveščamo vas, da je bila v sredo, 24. 6. 2020 na postajah Lendava (LEND) in Ptuj (PTUJ) zamenjana GNSS sprejemnik in antena. Nov sprejemnik je Leica GR30, antena pa Leica AR20.


Vse spremembe so zavedene v log datotekah postaj na www.gu-signal.si/log.

Tags: 

LEND, PTUJ - ne delujeta

Spoštovani,

zaradi napake v centru Službe za GNSS sta do nadaljnega nedosegljivi postaji Lendava (LEND) in Ptuj (PTUJ). Ko bosta postaji zopet dosegljivi vas obvestimo.

Za morebitne težave se opravičujemo.

Tags: 

LEND, PTUJ - kratkotrajna prekinitev

Jutri, 24. 6. 2020 bo zaradi zamenjave GNSS opreme na stalnih postajah Lendava (LEND) in Ptuj (PTUJ) prišlo do kratkotrajne prekinitve povezave. Mrežne storitve na tem območju bodo še vedno delovale.

Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo.

Tags: 

ILIB nov sprejemnik in antena

Spoštovani,

danes sta bila na stalni postaji Ilirska Bistrica (ILIB) nameščen nov sprejemnik GNSS, Trimble Alloy, z anteno Trimble Zephyr Geodetic 3 wRadome. Sprememba je bila zavedena v novi log datoteki postaje.

http://www.gu-signal.si/sites/default/files/ILIB_20200618.log

Tags: 

Nedelovanje omrežja SIGNAL v torek, 2.6.2020 popoldne

Spoštovani,


obveščamo vas, da so ponedeljkova dela na električnem omrežju stavbe, kjer je lociran center Službe za GNSS, prestavljena na torek, 2. 6. 2020 od predvidoma 17h do 21h. V tem času bo omrežje SIGNAL nedosegljivo, ne bodo delovale ne storitve v realnem času, prav tako naknadno ne bo na voljo RINEX podatkov.


Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo.

Tags: 

Ponovno zaračunavanje storitev SIGNAL

Spoštovani,

obveščamo vas, da skladno z uradnim koncem razglašene epidemije COVID-19 (in takrat začasno razglašenega prenehanja zaračunavanja storitev) s 1. 6. 2020 pričnemo s ponovnim zaračunavanjem storitev omrežja SIGNAL. To velja tako za RTCM kot tudi RINEX in TOP storitve.

Tags: 

Nedelovanje omrežja SIGNAL v ponedeljek, 1.6.2020 popoldne

Spoštovani,

v ponedeljek, 1. 6. 2020 bo zaradi del na električnem omrežju stavbe, kjer je lociran center Službe za GNSS, od predvidoma 15h do 19h omrežje SIGNAL nedosegljivo. V tem času ne bodo delovale storitve v realnem času, prav tako naknadno ne bo na voljo RINEX podatkov.

Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo.

Tags: 

Obvestilo uporabnikom SIGNAL storitev v času izrednih razmer

Spoštovani,

spodaj vam pošiljamo obvestilo Geodetske uprave RS glede obračunavanja storitev SIGNAL v času izrednih razmer v Sloveniji:

 

"UPORABNIKOM PODATKOV OMREŽJA SIGNAL

 

Datum: 24. 3. 2020 

 

Zadeva: Zaračunavanje podatkov omrežja SIGNAL v času epidemije COVID-19

 

Spoštovani,

Tags: 

Uradne ure Službe za GNSS do nadaljnega

Spoštovani,

v luči ukrepov, ki veljajo v Republiki Sloveniji od 16. 3. 2020 dalje, je Služba za GNSS nedosegljiva preko stacionarnega telefona 01 200 29 29. Uradne ure veljajo tako kot do sedaj, t. j. ponedeljek, torek, četrtek in petek od 8h do 15h, ter sredo od 8h do 17h.

Kontaktirate nas lahko na:

Tags: 

Pages

Subscribe to Opozorilo